Renseignements de base

Région Oost- en West-Vlaanderen

Domaines thérapeutiques Specialty Care

Job ID 18023

Description

Voor één van onze klanten, een gerenommeerde en groeiende farmaceutische onderneming in medicatie en materialen, zijn we op zoek naar een ziekenhuis afgevaardigde voor de regio Oost- en West-Vlaanderen voor een vaste aanwerving.


We zoeken iemand met minimum een bachelor niveau (achtergrond in dieetkunde is een plus). Een eerste ervaring als medisch afgevaardigde in de ziekenhuizen is een must.


In deze positie zal je verantwoordelijk zijn voor de promotie bij de specialisten (gastro-enterologen, intensivisten, chirurgen, …) en diëtisten van het gamma maar ook voor de onderhandelingen en tender organisatie met de juiste ziekenhuispartners (aankopers, ...).


We zoeken iemand flexibel (occasioneel avond of weekendwerk tijdens staff-meetings), met een commerciële spirit en sterke organisatorische skills die graag autonoom werkt.


Onze klant biedt een vast contract met een mooi salaris en pakket en je krijgt de kans specialist te worden in een gewaardeerd en erkend gamma. Je komt terecht in een humaan bedrijf met een open cultuur.


Interesse? Stuur ons je cv door naar jobs.belgium@ashfieldhealthcare.com of contacteer ons op 02/233.39.43.